Veckan som gick

Har mest vart hemma denna vecka. Typ allt planerat har ställts in på grund andras karantän och symtom. Håhå. Nog tränas tålamodet nu för alla.

Hämtat glutenfria semlor på Atelier.
Lördagslunch på Phils.
Veckans bästa middag.
Ny familjemedlem.

Måndag:  Fisksoppa. Ja det äter vi ofta. Det blir ju ändå alltid lite med variation beroende på vad man har hemma.  Den här hade lax och torsk. Tärnad potatis. Grädde. Dill. Plus vitlöksbaguetter. Och blev min lunch två dagar i rad.

Tisdag: Liten restfest. En drog i sig nudlar innan träningen. Vi övriga hade  bubble-and-squeek på rester från söndagsmiddagen. Kött utifrån egen preferens. Plus HP-sås.

Onsdag:  Färsbiffar + potatisgratäng med blåmögelost + haricot verts.

Torsdag:ganska vego. Hittade ett par indiska curries i frysen.

Fredag: fajitas.

Lördag: porchetta-mackor med picklad fänkål, chimichurri och ruccola.

Söndag: långkokt högrev, ugnsrostad potatis och grönsaker.

2 kommentarer

  1. Eva

    Gullig jycke 😍.

    1. Elin

      Ja hon är härligt sällskap! Eg flyttade hon in i början av december men har glömt att presentera henne här 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.