Banh me från Vietnam Deli

Lunchtips i Vasastan! Det är lätt att missa Vietnam Deli eftersom det ligger lite gömt i en källare på Vikingagatan. Jag åt deras banh me häromdagen som var riktigt bra. Mitt längt att åka tillbaka till Vietnam ökade nog med 500%. Tänker att jag fortsätter att inventera deras korta lunchmeny vid tillfälle. Faktiskt vill jag hitta till alla vietnameiska guldkorn i Stockholm den här vintern.

4 kommentarer

 1. Nenne

  Så ni är tillbaka i Sverige!
  Scannar igenom bloggen med nya ögon pga helt plötsligt bör äta glutenfritt! Och här är ju en skattkista!

  1. Elin

   Ja det borde finnas ett halvt ton med inlägg i arkivet om hur man anpassar till glutenfritt. Bara att kommentera om det är något speciellt du undrar över så tar vi det på uppstuds. Min tanke är ju att de ska vara enkelt med tex middagsfix så att det passar både de som kan och inte kan äta gluten. Oftast äter vi samma, men ibland gör jag några småjusteringar så att det går att laga till alla – utan krångel.

 2. Sara

  Jag gillar Saigon Baguette!

  1. Elin

   åh tack för ditt tips! Ska absolut kolla upp! Bra adress som är lätt att passera.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.