Veckan som gick

Den där känslan när man drar igång med heltid efter semestern samtidigt som barnen kastar sig in i en ny termin på nya skolor. Den är ju rätt utmattande. Men det är just där vi befinner oss. Hello vardag liksom. Jag var nog redo för helg redan i tisdags.

Veckans bästa middag? Hämtat från Matsu i Sundbyberg.

Veckans middag:

Måndag: Rester! Den goda vegocurryn från förra veckan. Än godare när den fått stå till sig. Typ garam masala och lime som smaksättning utöver basen med sötpotatis, linser och kikärtor. Röstar lätt in den igen!

Tisdag: Förra veckans ratatouille blev basen till en vegopasta med parmesan. Toppade med ruccola. Åt tre portioner på grund av galet god.

Onsdag: Hade en helt annan plan men det slutade med chorizos, hemmafixad potatissallad och vanlig sallad. Är det här vår mest återkommande snabbmat sommartid?

Torsdag:  Färsk lax i ugnen med citron  och dill. Gårdagens potatissallad och sallad. Verkar vara resternas vecka.

Fredag: Knytkalas med grannar. Vi hade inte riktigt tid att preppa något i förväg så gjorde det lätt för oss med en platta chark, ost och oliver. Plus lite tillbehör.

Lördag: hämtade sushi.

Söndag: vietnamesisk risnudelsallad +  grillad och strimlad  fläskkarré att toppa med. Var för mätta för att äta inköpt  baklava.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.