Isle of Wight

Med ganska kort framförhållning bokade vi in två nätter på Isle of Wight på början av sommarlovet. Färjan över går snabbt och med minimal research hamnade vi i Sandown på östra sidan av ön.

Piren i Sandown.

Det var förhållandevis lugnt under våra dagar. Bortsett från krånglet att hitta någonstans att äta! Rekommenderar verkligen att boka alla middagar i förväg. Och att även boka boende i god tid. Vi hamnade på Premier Inn som till sin fördel är helt nytt och ligger på första parkett vid havet. Men kanske lite väl ocharmigt och lite väl många nyanställda.

Frukost på Beach Café.

Åt fin frukost på Beach Café. Som även fixar glutenfritt bröd.

Sommarens första baguette med färsk krabba.

Första kvällen blev det väl en helt ok middag med tanke på att det var svårt att hitta bord. Igen, rekommenderar verkligen att förboka om du vill äta på en bättre restaurang.

Färsk fisk till middag på Surfboard.

Andra kvällen kämpade vi verkligen med att hitta bord för middag. Hann fråga på varje öppet ställe i Sandown. Fick ja på ETT ställe och de deklarerade glatt att precis allt på menyn hade gluten. Inte för att menyn i sig var excalterande. Allt visade sig vara friterat.

Frityrfrossa.

Det var här som Happy Haddock blev räddningen. En fish&chips som har glutenfri hämtmat. Så mina celiakitjejer åt middag på en bänk nedanför vår restaurang. Ja den ofrivilliga nödlösningen gick också när alla var hungriga.

glutenfria hörnan…

Men mysig ö ändå. Hann bila runt lite innan vi tog färjan över igen till fastlandet och sikte på Exeter.

Fina baddagar!

Åh mysigt att promenera i hamnen i Yarmouth!

Hamnen i Yarmouth

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.