Newquay: middag på Kahuna

När jag var i Skåne för ett par veckor sedan passade övriga familjen på att åka till Bude några dagar. Åh vad jag var auvundsjuk på det. Vi var där sommaren 2015 som ni kanske minns. Det var minst lika bra nu hälsar min lilla delegation som bodysurfade i timmar varje dag. Jag flög sedan direkt till Newquay för att möta upp för några dagars semester i Cornwall innan skolstart. Faktiskt ett smidigt sätt att ta sig till Cornwall om man inte har bil. Det är en pytteliten flygplats och på tio minuter var jag vid hotellet för inte så många pund med taxi.

Den här kvällen åt vi middag på Kahuna. Åh vad det var BRA. Lite roligt att jag och maken hade researchat på var sitt håll om vart vi skulle äta middag den här kvällen och typ nästan samtidigt smsade varandra om att Kahuna nog blev bra. Även min taxichaufför talade varmt om deras curries.

Hur det var? Lätt fem tummar upp från oss för detta ställe som serverar asiatisk mat inspirerat av flera länder. Det var suverän personal denna kväll som hade noga koll på glutenfritt och celiaki. Alltid lika tacksamt med personal som har koll. Här äter vi gärna igen! Vet inte riktigt hur vi ska få till den här omvägen bara.

Om du vill ha en överdos av chili beställer du in deras Djungle Curry. Osäker på om jag ätit en godare curry utanför Asien.
Elvaåringen dök ner i deras pad thai. Nöjd tjej.
Makens ramen.
Och Trettonåringen tömde tallriken med tofu i grön curry.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.