Veckans bästa

Förra söndagen var det julafton och vi checkade in på en liten resort några kilometer utanför Kovalam i södra Indien. Det blev fyra sköna dagar på lägsta växeln och i torsdags hoppade vi in i en taxi till Varkala som vi vart i tills nu. Idag åker vi vidare. Provar tåget till nästa delmål.

Vädret är runt trettio grader med lätt bris eftersom vi är vid havet. Oftast rött flagg. Ingen har tröttnat på curries trots att det serveras redan som frukost. Masala dosas är en favorit hos barnen. Liksom Malai Kofta och tibetanska momos som finns överallt. Oändligt med härlig vegomat. Plus fantastiska fiskrätter. Här i Varkala finns även en hel del restauranger med hälsoinriktning. Som tex frukost med matiga ‘smoothie bowls’.

Vad har vart bäst denna vecka? Att umgås med familjen så klart. Sovmornar och förmiddagskaffe på balkongen. Lyssna på havet. Läsa böcker vid poolen. Spela schack!

Nu längtar vi efter 2018! Gott nytt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.