Snabbt och grönt

Vi har återupptäckt BBC Good Food och hittat en himla massa bra recept på vardagsmat på deras hemsida. Häromveckan lånade vi deras idé med kikärtsbiffar och den här grönsaksröran som serveras med lite yoghurt. Barnen dissade squashen (som vanligt) så jag hann mickra den här salladen i matlådan ett par dagar. Helt ok för mig. Det här funkar till vilken biff som helst. Vego eller inte väljer du själv. Mer tips på vegetariska sidorätter hittar du här!

Ljummen sallad med squash och fetaost

  • Skär squash i långa tunna skivor och fräs mjuk i lite olivolja och finhackad vitlök.
  • Slanta ner salladslök och myntablad och fräs en stund.
  • Salta och peppra.
  • Smula över fetaost.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.