Veckans bästa

Veckans bästa middag kan ha vart den där kvällen när vi mest åt rester på pizza gjord på polenta. På en förgräddad polentabotten åkte skivad lammstek, getost, svamp, tomatsås och all grönsaker. Sen tillbaka in i ugnen igen och sedan strimlade vi bladspenat ovanpå vid servering. Som. Vi. Åt.

Veckans utemiddag – råbiff på Teaterbrasseriet. Missa inte tryffelmajonnäsen som de serverar till sina pommes frites!

I fredags körde vi Hot Dog Bar igen. Härligt fredagskoncept där alla väljer sin bästa kombo utifrån ett hav med tillbehör. Barnens favorit var med baconlindad korv och ett par skedar chili. Recept på chili dogs finns här. Min bästa var med Sorundas “Djävulskt Hot“, jalapenos och sriracha.

Elvaåringen stod för lördagsmiddagen och fixade riktigt bra hamburgare. Extra ost och bacon +  srirachadressing var hennes lyckad kombo.

Och den här söndagen kom faktiskt våren. Barnen har bakat grahamsscones och ätit frukost ute. Tänk att vi har orkat oss igenom ännu en vinter!

Bokmärkt under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.