HCMC: middag på Mountain Retreat

Det här med att sitta på en takterass och äta middag är ju lite av en grej i Ho Chi Minh. Liksom det här med att gå till restauranger som är nästintill OMÖJLIGA att hitta till på egen hand. Vi har ätit tex på taket hos Secret Garden och jag skulle inte hitta utan hjälp till Cuc Gach Quan.

En av våra sista kvällar kämpar vi oss upp de fem våningarna och äter middag på Mountain Retreat. Bra mat! Personligen tycker jag dock att vårt besök på Secret Garden är snäppet bättre. Det här stället är däremot lite mindre och mer intimt. Vi satt ute på balkongen och utsikten över trafiken är härlig om man inte har lätt att få svindel. Smidigt centralt läge i District 1 vid 36 Le Loi street.

Resans sista morning glory!
In i en gränd finns en liten skylt och sen får du leta dig vidare.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.