HCMC: middag på Sushi Hokkaido Sashi

Vi har firat en Elvaåring på den här resan. Vi började hennes födelsedag med att checka ut från hotellet i Mui Ne och ta taxi ner till HCMC. Den här gången har vi bott på Millenium Boutique Hotel i District 1. Prismässigt lika som Somerset som vi har bott på två gånger tidigare. Men det här är mer centralt läge så det går att promenera till restauranger. Dock är det mycket mindre rum. Frukosten är bättre här ska tilläggas. Poolen är mindre men mysigare kvällstid. Skönare säng på Somerset så båda alternativen har sina för och nackdelar.

Överraskningstårta från hotellet! Fint!

Elvaåringen önskade sig sushi till middag och vi valde Sushi Haikaddo Sachs för att det var på gångavstånd från hotellet. Mycket välkomnande ställe. Ung personal med jämnåriga gäster. Sushin är helt ok här. Önskar bara att jag hade bättre koll på den japanska maten för grannborden beställer in spännande rätter som jag aldrig sett förut. Jag känner mig verkligen som en rookie där jag sitter med min sushimitallrik! Ha!

Tidigare blogginlägg om sushi i HCMC: The Sushi bar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.