HCMC: middag på Secret Garden 

Vi sprang inte bara till gamla restaurangfavoriter när vi var i HCMC. Bland annat hann vi prova Secret Garden som ligger granne med Nha Hang Ngon vid Pasteur 158. Fast högst uppe på taket. Vi har gått förbi massor av gånger utan att veta om denna restaurang, eftersom det är en himla massa trappor upp. Och ingen hiss.

Vilket guldkorn! Kanske har jag ätit min godaste vietnamesiska middag här. Boka eventuellt bord i förväg för det var fullt med gäster vid vårt besök och jag förstår varför. Det är sagolikt fint. Rekommenderas varmt!

Missa inte ribsen…

Havet med god mat…

Älskar miljön!

Räkor friterade med fläskfärs. Barnfavorit!

Utanför Secret garden

Blygsam entré ute på gatan….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.