Nha Trang: Nha Hang Yen’s

Maten blev tyvärr en ganska trist erfarenhet i Nha Trang så jag är glad att vi inte stannade här så länge. Barlivet är intensivt och det kändes obekvämt att gå ut med barnen även en tidig kväll.

Den här restaurangen ligger högt rankad på TA och gav ett intryck av att servera autentisk vietnamesisk mat. Tyvärr blev vi rätt besvikna här. Lång kö när vi kom vid sextiden så vi fick tipset att vänta uppe på deras takbar. Den var HEMSK. Jag har aldrig druckit en öl snabbare för att få komma ner igen!

Restaurangen ser mysig ut från gatan. Bra service och de har koll på beställningar osv. Men det vi serveras smakar inte så mycket och det känns lite som en medioker snabbmatskedja. Trist är mitt betyg!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.