Favorit i Mui ne: Sandals

Jag har redan skrivit den långa sammanfattningen om alla restauranger som vi varit på i Mui ne. Ett par av dem har jag dock tänkt att berätta lite mer om. Först ut är Sandals!

Sandals ligger nere vid stranden inne på Mia Resort. Det här är för övrigt en fantastiskt mysig resort. Jag skulle hemskt gärna bo här om vi någon gång återser Mui ne. Mia Resort har även ett bra spa med Dermalogica-produkter. Grattis till dig som kommer att checka in här!

Här har vi firat makens födelsedag och även svärmors 60-årsdag. På juldagen åt vi en fantastiskt amibitös jullunchbuffé där vi verkligen inte saknade något. Ibland har jag smitit in här en tidig morgon för en cappuccino nere vid stranden. Jag vågar påstå att du hittar byns bästa desserter här. Missa inte deras crème brûlée smaksatt med kokosnöt och vit choklad som serveras med mangosorbet. Den är magiskt god! En annan favorit är att deras meze-tallrik med småplock att dela på innan varmrätten.

Nu ska jag erkänna att allt inte kommer ut från köket perfekt. Det har varit lite ojämnt ibland. Men guldkornen på menyn dominerar och har man ätit mycket vietnamesisk mat på resan så kan det vara värt några extra dong att få äta lite uppgraderad western food. Det brukar även finnas en  prisvärd “kvällens special” på menyn. Väger man in miljön och service i bedömningen så hamnar Sandals mycket högt på vår lista.

2 kommentarer

  1. Restaurangtips i Mui ne » Tre tjejer i köket

    […] ♥ SANDALS ären av mina absoluta favoriter och ligger inne på Mia Resort. Här har vi firat födelsedagar och ätit en fantastisk juldagslunch. Ett bra ställe om du vill fira något speciellt. Maten är bra men är lite ojämn ibland. Men man blir förlåtande på grund av den fantastiska atmosfären. Desserterna är mycket bra. Jag väljer gärna linguini med skaldjur här och det brukar alltid finnas ett bra ”kvällens erbjudande” som är prisvärd. Blogginlägg om Sandals hittar du här. […]

  2. Hej då 2014! » Tre tjejer i köket

    […] I februari fick vi långväga besök. Delar av den engelska klanen kom förbi i samband med att Svärmor fyllde 60. Hon fyller år dagen innan vår yngsta så det blev gemensamt firande på Sandals – en restaurangfavorit i byn som jag bloggat om här. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.