Äntligen hemma!

Sen jag bloggade senast så har det vart firande av svärmors sextioårsdag i Vietnam, ett känslosamt farväl av fiskebyn, fler dagar i HCMC, en lätt katastrofal sjukvecka i Hong kong och så det fina med att landa i ett vårfyllt Sverige.

I Hong kong fick vi kortslutning på hotellrummet första kvällen varför moderkortet typ brann upp i min Macbook. Igår var den äntligen lagad. Tack försäkringsbolaget för att ni fixade det. Nu sex veckor senare så finns det alltså hur mycket som helst att berätta!

Vad tjejerna hade längtat efter hemma i Sverige? Bland annat blåbärssoppa och korv med bröd. Ja det var ju ganska lätt att ordna väl hemma. Så första helgen blev det grillat i vår trädgård. Stranden i Mui ne saknar vi redan och vi har förstås redan glömt att man allt som oftast fick hålla blicken högt för att inte få en kitesurfingbräda i huvudet.

Nej vi kan nog faktiskt inte välja. Vi gillar båda alternativen lika mycket!

6 kommentarer

 1. Charlotta

  Ja välkommen hem! Var det egentligen jobb eller semester?

  1. Elin

   Både och känns det som 😉 Maken startade upp ett projekt och jag var hemma med minsta tjejen. De två äldsta fick gå i internationell skola!

 2. Charlotta

  Åh vilket äventyr det måste ha varit för dem. Har de fått smak för internationell skola hemma också nu?

  1. Elin

   De står i kö till Engelska skolan. Det är från fjärde klass här där vi bor. De får bestämma sig om de vill sen när det är dags.

   Men visst var det roligt att se att de var bekväma med att ha all undervisning på engelska. Busschauffören till skolbussen kunde inte ens engelska utan bara vietnamesiska, så om det var något på skolbussen så ringde han tjejen i receptionen för snabb tolkning till engelska till tjejerna. Ja de var verkligen annan “vardag” 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.