Dalat: lunch på Nhat Ly

Vi hade egentligen planerat en helt annan restaurang för lördagslunch när vi var i Dalat, men när vår taxichaufför som kört oss tillbaka från templet hörde om våra ursprungliga planer blev han bekymrad och avrådde oss från den folktomma restaurangen som vi hade googlat fram. Vi bad honom om restaurangtips och han tog oss till Nhat Ly.


Det här blir ingen lång rapport eftersom jag knappt tog några bilder vid lunchen men Nhat Ly visade sig vara ett trevligt litet hak. Restaurangen var fullsatt av vietnameser, ett långbord stod uppdukat till en stor familj som avsåg att fira något och flera vietnamesiska par delade på gudomligt doftande hot pots. Populärt hos lokala gäster med andra ord. Vi gick all in och åt lite blandat från menyn och alla var nöjda med sina val. Utan att veta något om deras hot pots så verkar de dock vara ett säkert kort när vi studerade våra bordsgrannars tallrikar.

Hitta hit: 88 Phan Dinh Phung, Dalat

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.