Dalat: lördagsmiddag på Da Quy

Personligen tycker jag att maten var bättre på Goc Ha Tanh som ligger på samma gata även om det här inte var dåligt på något vis. Miljön är dock lite mer ombonad här och man har gjort ett litet blygsamt försök att efterlikna en fransk bistro. Typ tända ljus och vikta servettter. Ja som jag redan har nämnt i ett tidigare inlägg så kallas Dalat även för Little Paris.
Da Quy har en mer turistanpassad meny med olika europeiska rätter förutom de förväntade vietnamesiska rätterna. Barnen åt till exempel pizza, inget att skriva hem om då pizzabottnarna var ganska tjocka. Men man behöver kanske hamna på några mitt-i-raden-restauranger ibland antar jag för att kunna uppskatta och tipsa om de riktiga guldkornen.

Inte så oväntat kanske – Dalatvin och lite färska vårrullar i väntan på maten.

Återkommande favorit när jag beställer mat:  biff med chili och citrongräs. Maken var nöjd med sin vegetariska curry.

Som sagt. Pizzorna var så där. Ovanligt mycket ost dock för att vara i Vietnam 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.