Världens bästa gräslöksdressing

Jag gillar verkligen Texas longhorn. Mina besök är kanske inte så frekventa som de första åren jag bodde i Stockholm men när jag väl får tillfälle att hamnar där älskar allt jag som kommer ut från deras kök. Schysst dip till nachosen, underbar het chili, deras goda shiraz som numer finns på  Systemet och så är det ju den där grymt goda gräslöksdressingen som man får till salladen i väntan på maten som jag inte har lyckats kopiera efter ett otal försök.

Nu är jag är antagligen sist med att upptäcka att den finns färdig att köpa på burk. Hurra för att nämnda gräslöksdressing finns tillgänglig på Coop ute i Förorten säger jag som aldrig kommer att kunna äta mig trött på den!

Perfekt att ta med ut i picknickorgen!

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.