Förrättstips till påskmiddagen – Ärtsoppa och pannkakor 2.0-versionen

Har ni börjat planerat påskmaten ännu? (eeeh det har inte jag…)

Här är ett förrättstips som är en en kombo av två återkommande favoriter här hemma.

  • Den gröna ärtsoppan är otroligt enkelt att göra och receptet hittar du här.
  • Små potatisplättar med salmalax, kaviar och smetana har vi nog bjudit alla middagsgäster på vid det här laget men tål att upprepas. Receptskiss hittar du i detta inlägg. Har du ont om tid, servera tillbehören på våffelhjärtan istället!

… och så något bubbligt i glaset!

5 kommentarer

  1. Helena

    En mycket god förrättskombo! Jag hade ju förmånen att bli bjuden på just det här för några veckor sedan. Tummen upp! 🙂

    1. Elin

      Eller hur! Vi skippade punchen men den verkade ju ingen sakna 🙂

  2. tina

    Potatisplättar! Den förrätten ska kapas rakt av tack-så-mycket!

    1. Elin

      Tror dom kommer passa bra hemma hos dig, kör på!

  3. Påskmatsplanering » Tre tjejer i köket

    […] Ärtgrön soppa passar också som förrätt. Eller laxcheesecake. Ska du preppa förrätt till många så kan du kolla på receptet med salmalax med svenska smaker som vi hade till nyår. Det är dåligt med sillrecept i arkivet men citronsill passar kanske? […]

Lämna ett svar till Påskmatsplanering » Tre tjejer i köket Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.