Får jag bjuda dig på lunch?

Nästa vecka stundar HP-veckan på facebook i samarbete med sju olika matbloggar. Det är ett kul event tycker jag där matbloggare har bjudits in för att skapa recept med HP-sås och som sen kommer att dyka upp i en receptfolder under våren. HP-sås är ju en oumbärlig basvara i vårt kök så jag tyckte att det var roligt att klura ett recept. Jag fick en receptidé som skulle kunna spegla mitt anglofila matintresse samtidigt som det är typiskt “ragazze”. Mer får jag inte berätta just nu men jag tänker att ni kommer att reagera med “jamen så klart” när ni ser receptet nästa vecka!

Om du vill så har du chansen att vinna ingredienserna till mitt receptbidrag! Törs du? Utan veta vilken mat som kommer hem till dig? Lämna en kommentar nedan om du vill vinna en matkasse med ingredienser till ett recept som passar att servera hemma hos dig till helgen, lämpligtvis som lunch. Jag slumpar en vinnare på torsdag kväll (tävlingen avslutas klockan 19.00). Vinner du så kommer matkassen budad till dig på fredag och mer än så tänker jag inte berätta just nu. Jo en sak till förresten, går du in på facebooksidan för HP-sås  så kan du beställa hem ett smakprov på HP-sås. Om du mot all förmodan aldrig har provat!

21 kommentarer

 1. Leontine

  Vilken grej! Håller tummarna för vinst!

 2. Johanna Berg

  Åh! Jag vill vara med!!!

 3. Matochtjat/Hannah

  Det är klart jag vill vinna din mat! Är det kött så får jag bjuda någon lycklig köttätare 😉

 4. Kerstin Jonsson

  😛 hej .. så spännande! jag skulle älska att få hem en spännande matkasse!!
  //Kerstin

 5. Anna

  Det låter ju hur roligt och spännande som helst, jag vill vara med!

 6. Hon som gick

  Vad skoj – givet att jag vill vinna. Behöver verkligen inspiration att komma ifrån Carbonara-träsket 🙂

  1. Elin

   Tjohoo! “Hon som gick”! Jag skrev alla namn på olika lappar, vände dem upp och ner, blandade och drog ett namn, det blev du! Maila adressuppgifter för kasseleverans i morgon! Mobilnummer är säkert bra att ha också! Maila på elin@ragazze.se pronto!

 7. Förortsgrannen

  Åh, jag trodde bjuda på lunch som i bjuda på lunch… Jag kommer gärna över och är smakpanel! 😛

 8. Erika

  Åh, vad roligt det vore att få laga något som du hittat på! Det vill jag gärna! Sedan är det alltid kul att presentera ny mat för barnen. Det går i vågor, det där med att testa nytt. Vår älsta (tjej 8 år) gillar att testa allt möjligt nu. Superkul! Lillebror på 6 år han smakar, men mest för att syrran gör det, sedan har vi en liten 3-åring och han äter allt!

  Men de gillar och har alltid gillat smakrik mat, oliver, salami, mozzarella, feta och annat som man inte tror att barns smaklökar är sofistikerade nog för. Men se det är helt fel tycker jag!!!

  Så jag vet att de åtminstone provar, om jag vinner…. 😆

 9. Lena

  Vilken kul grej, jag antar gärna utmaningen 🙂

  Hållet tummarna…

 10. Annika K

  Hoppas förstås på vinst!

 11. Malin Hu

  Såklart vill jag vara med i utlottningen. Spännande!

 12. Lena

  Jag vill också vara med! 😛

 13. Gunnel

  Älskar Hp-sås! Skulle hemskt gärna testa ditt recept!

 14. Jonas

  Hej!

  Självklart vill jag vara med. Tänk att få en hemlig påse hemskickad (hoppas).

  /J

 15. Linda

  Ja, tack gärna 🙂

 16. Jenny

  Klart jag vill vara med… Speciellt som jag tillhör en av de där som aldrig förstått grejen med HP sås

  1. Elin

   Jenny, kolla in FB-sidan där man kan få smakprov på HP-sås just nu!

 17. KarinW

  Spännande, undra vad du hittat på för recept! Jag använder aldrig HP sås men har en flaska i kylen som måste vara huuur gammal som helst.

  1. Elin

   receptet dyker upp här nästa söndag 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.