Återbesök på Orchid Ria Seafood Restaurant

Förutom besöket på fantastiska Privilage när vi var på Langkawi i januari så hade vi ett väldigt minnesvärt återbesök på Orchid Ria Seafood Restaurant som vi även besökte 2009. Till vår stora glädje så håller de fortfarande en mycket hög standard på temat kinesiskt och fisk/skaldjur.

Det här är en stor och välbesökt restaurang på Pentai Cenang och vid restaurangens entré syns dagens fångst av fisk och skaldjur placerat på isblock där du kan välja din middag. Jag tror såg minst tio engagerade servitörer springa runt bara från mitt bordshörn, så det är väldigt välbesökt. Väl värt en helkväll om du är på Langkawi!

Fantastiskt god Tom Yum Soup

Ingen Malaysiasemester utan chicken satay

Wokade tillbehör på kinesiskt vis

Skaldjursfrossa!

Groupa i sötsur sås

Hitta hit:Lot 1225 Jalan, Pantai Cenang, Langkawi 07000, Malaysia
telefon: 60 4 955 4128

En kommentar

  1. Hanna

    Jatack! Särskilt skaldjuren ser ju otroligt läckra ut.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.