Din tai fung i Sydney

Som ni minns så gillade vi ju Din Tai Fung i Hong Kong och de har ju även en restaurang i Sydney. Vi gick förbi en kväll men det var så otroligt lång kö att vi fick ge upp idén att äta få äta middag där. Jag gnällde lite över detta på twitter och strax efter fick jag tips från Foodetc-Paul om att Din Tai Fung även har en takeawaydisk – i en butiksgalleria på gångavstånd från vårt hotell i Hyde Park. Tack Paul! Vi promenerade dit en eftermiddag och barnen var inte svårövertalade att äta dumplings till “mellis”. Det var nästintill ingen kö och de trillade dumplings i ett högt tempo. Din Tai Fung blev helt klart en av våra matrelaterade höjdpunkter på resan!

20120118-235452.jpg 20120118-235606.jpg

4 kommentarer

 1. Sydney – en semestervecka fylld med snabbmat » Tre tjejer i köket

  […] barnen. Det blev en hel del picniclunch från Subways den här veckan, och så ej att förglömma goda dumplings på Din Tai Fung. Ja överhuvudtaget så blev det mycket snabbmat för att hålla […]

 2. Hanna

  Takeaway dumplings – varför finns inte det här?!

 3. Långhelg i Melbourne » Tre tjejer i köket

  […] äta på DTF om det passerar vår väg. Hittills har vi hunnit med  två i Hong kong, Singapore, Sydney och Bangkok. Den här var inte snäppet lika bra som Hong Kong och Singapore, men bra även här […]

 4. Hej igen Bangkok! » Tre tjejer i köket

  […] var definitivt att luncha på Din Tai Fung. Tidigare har vi varit på Din Tai Fung i Hongkong och Sydney.  Den här lunchen var bra och de har ett iste med earl grey med citron som är värt en omväg. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.