Tips till nyårsmenyn

Som vanligt den här tiden på året peakar besöksantalet dagarna före nyår, ni googlar som besatta efter inspiration till nyårsmaten. Och eftersom vi har ett stort arkiv gör jag som tidigare år och tipsar om våra tidigare nyårsmenyer!

Dessutom bjuder jag på ett vintips, ett riktigt bra mousserande vin för under 100-lappen. Geisweiler Monopole var vårt favoritbubbel i somras, därav den somriga bilden, men jag är övertygad om att det funkar utmärkt att skåla in det nya året med också!

Geisweiler Monopole

7685 Geisweiler Monopole Crémant de Bourgogne, ett fynd för 98:-

Våra nyårsmenyer genom åren:

2 kommentarer

  1. Johanna

    Testade bubblet till skålen vid tolvslaget. Gott, men jag tycker inte riktigt att det smakade nyårsbubbel. Hoppas att jag minns tipset till sommaren, för jag är övertygad om att det smakar bättre än gott till gräskill under fötterna och ljum kvällssol i ansiktet.

    1. Maria

      Johanna: Tråkigt att du inte tyckte att det funkade. Hoppas du gillar det bättre i sommar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.