Kokbokstips: Om jag var din hemmafru

I matbloggsvärlden är hon redan en ikon. Lotta Lundgren med sin underbara matblogg Om jag var din hemmafru. Som hemmafru är hon nämligen snygg, smart och rolig.  Hennes kokbok med samma namn landar i bokhandeln någon gång under våren och den är en lyxig uppgradering av hennes blogg. Helt underbar är den!

Allt material i boken är något skarpare än det du innan sträckläst på bloggen. Otroligt bläddervänligt. Fantastiska bilder och underfundiga texter på Lottas vis.

Recepten? De är bra idéer rakt av – en rad kommande klassiker med ny twist utan att bli fel någonstans.  Inget tillkrånglat utan allt verkar bara grymt gott att önska till middag. Så hennes  underrubrik till boken “eller hur man får en vardag att smaka som en lördag” håller vad det lovar. Jag nämner inte detaljerna i boken på förhand – för det är en härlig känsla att öppna boken i soffan utan att vara varse om för mycket teasers i förväg. Jag blir faktiskt en smula avundsjuk på alla som har läsningen av boken framför sig!

Boken har som sagt inte landat i bokhandeln ännu men vill du ha ett exemplar redan nu så är det bara att klicka hem ett rykande färskt ex direkt från tryckeriet.

bild publicerad med ok från Nohrstedts.

10 kommentarer

 1. Helena

  Lyllos mig som fortfarande inte har bläddrat i boken, alltså! Vilket extremt snyggt omslag. Måste beställa!

 2. Maria

  Jag älskar den också, den liknar ingen annan kokbok. Den är snygg, rolig och smart! Gav även bort ett ex till en släkting som inte är så road av matlagning, hon blev också förtjust och har lovat att bjuda hem oss på middag på ngt ur boken! 😀

 3. Janne

  Det finns många spännande recept i den boken. 😛

  1. Elin

   Ja jag tror jag värmer upp med mandelkakorna i sista kapitlet, lät lagom ansträngande… 😎

 4. Camilla

  Underbaar bok! Men jag gillar er blogg också, massa inspiration!

  kika in min?

  1. Elin

   Tack! Ska kika in hos dig också!

 5. Helena Ljunggren

  Jag bara älskar det där omslaget!

  1. Elin

   och bilderna i boken är ännu bättre 🙂

 6. Fänkålsrisotto med citron » Tre tjejer i köket

  […] fantastiska kokbok ”Om jag var din hemmafru”. Nu förstår jag verkligen varför Elin lovordade boken för ett tag sedan. Jag är såld och måste fortast möjligt klicka hem ett ex. Både för att […]

 7. Någon slags matsedel, vecka 32 » Tre tjejer i köket

  […] Lotta Lundgrens fenomenala kokbok ”Om jag var din hemmafru” (Elin har skrivit om boken här) och snappade upp flera bra idéer. Tillsammans med bokmärkta recept i bloggar och en och annan […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.