Ben & Jerry’s Fairly Nuts & Free Cone Day

För ett tag sedan fick vi hem ett varuprov på Fairly Nuts, Ben & Jerry’s nya smak som togs fram i tävlingen Do the world a flavour dit B&J-fans över hela världen fick skicka in sina smakförslag. Vinnaren Toni Gunnisons glass blev en karamellglass med kanderade mandlar och virvlar av kolasås.

Fairly Nuts är den senaste av Ben & Jerry’s Rättvisemärkt-certifierade smaker, de jobbar hårt med att rättvisemärka hela sortimentet och enligt pressmeddelandet ska alla smaker som säljs i Sverige vara certifierade under 2011. Bra tycker jag som gillar både Rättvisemärkt och Ben & Jerry’s!

Ben & Jerry's Fairly Nuts

Hur smakar den då? Jo, som många andra B&J-smaker är den väldigt söt. Gillar man sötsaker, kolasmak och nötter är den toppen. Personligen tyckte jag dock att den var lite väl söt och jag kommer fortsätta att välja favoriten Chocolate Fudge Brownie de gånger B&J får hänga med hem i matkassen.

Glassugen? Missa då inte Ben & Jerry’s Free cone day imorgon 2010-04-27 i de här glassbarerna:

 • Stockholm
  • Ben & Jerry’s Globen, Globen köpcentrum
  • Ben & Jerry’s glasskiosk, Sergels torg
  • Ben & Jerry’s Kåkbrinken, Västerlånggatan 41
  • Ben & Jerry’s Tyresö C, Sunnangränd 9
 • Linköping
  • Karamello, Platensgatan 1C

2 kommentarer

 1. anna

  Oh, Linköping! Då måste jag ju testa!

 2. Fredrik

  Åh, härligt.. lär lätt bli en kula Strawberry Cheesecake 😛

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.