Ny tidning: Lantliv Mat & Vin

I februari läste jag ett inlägg hos Weronica om att det skulle komma ut en ny mattidning på marknaden och jag var inte sen att skaffa mig en prenumeration, tidningsjunkie som jag är.

Lantliv Mat & Vin

I förra veckan damp första numret av Lantliv Mat & Vin ner i brevlådan och under påskhelgen har jag bläddrat, läst och bokmärkt en hel drös med recept med notislappar. Jättefina och inspirerande bilder både på mat och vackra dukningar och som sagt ett flertal recept som jag genast ville laga. Det här är en tidning helt i min smak!

En av tidningens medarbetare är Liselotte Forslin som även är med och gör det tjusiga nätmagasinet Le Parfait – kolla genast in om du missat!

6 kommentarer

 1. Fröken Dill

  Det låter som helt rätt tidning lagom till “landet-säsongen”!
  Tack för tips.
  Hälsar fröken Dill

 2. Svenska FN-förbundet

  Följ jakten på FN-bakelsen

  Sju konditorier tävlar om att skapa Sveriges nya FN-bakelse. Vinnaren utses av en jury under ledning av Carl-Jan Granqvist och presenteras på GastroNord på Stockholmsmässan den 22 april.

  Vinnaren utses därefter av en jury bestående av Erik Lallerstedt, Carl-Jan Granqvist, Mattias Ljungberg och Ulrika Brydling och presenteras på matmässan GastroNord på Stockholmsmässan i Älvsjö kl 13.30 den 22 april.

  På bloggen http://fnbakelsen.blogspot.com/ kommer du att kunna följa arbetet med att hitta den nya FN-bakelsen. Vi hoppas att du tycker att det är lika spännande som vi gör.

 3. Anna

  Har också tidningen helt galet mycket gott. Fick dessutom äntligen riktiga vårkänslor!

 4. Emma (newbiecooking)

  Än har jag inte lyckas hitta den i butik!
  Måste nog besöka ett Maxi eller liknande för den låter bra.

 5. Chokladkaka med hallon » Tre tjejer i köket

  […] Receptet fanns i nr 6 2011 av den väldigt trevliga tidningen Lantliv Mat & Vin, kakan är uppäten och hunden ordentligt återbördad till sin matte & […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.