Thorntons milk chocoloate with fudge

Förra veckans middagsgäst hade det goda omdömet att ta med sig  choklad från Thorntons som är en ständig favorit i detta anglofila hem. Det här är en mjölkchoklad med fudgefyllning som är riktigt god! Mjuk mild smak av kakaobönorna från Papua New Guinea men har även en enormt fyllig smak. Typ för kategorin bara-en-bit-till-kaffet. Svärmor skickade för övrigt en milk chocolate collection på posten för ett tag sedan som var ett galet bra urval av praliner – så gillar du mjölkchoklad så finns en del good stuff att köpa på Thorntons just nu!

6 kommentarer

 1. Susie i köket

  Alla Thorntons choklad, fudge och kolor är bara så goda…
  Nu fick jag abstinensbesvär. Dags att boka en resa till England, kanske 😉

 2. Erika

  Vilken sida….. ååhhhhh….. Rackarns vad fina och goda grejer det fanns där. Går det att få tag på i Sverige?

 3. Elin

  NK har ett litet urval av Thorntons, bland annat deras populära fodgekola. Dyrare förstås än i England. Och det blir aldrig samma sak att handla det på NK, det är väl lite av grejjen att köpa det när man är där. I uk har de en massa Thorntonsbutiker och en del av sortimentet går även att hitta i mataffärer som typ Sainsburys.

 4. Bendel

  Kul, säger en som gillar mjölkchoklad! Deras lakritskola är mums.

 5. Elin

  Ja jag har insett det goda med bra mjölkchoklad. Amedeis turkosa förpackning är ju ljuvlig!

 6. Sandra drömkaka

  Det låter som en ljuvlig chokladkaka, den skulle verkligen vilja prova blanda i då jag bakar brownies! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.