Morotssoppa med färskoströra och rostade pinjenötter

Morotssoppa ligger högt i statistiken när jag tittar på vad man googlar på för att komma till vår matblogg. Lite otippat på sätt och vis eftersom det är tre och ett halvt år sedan som jag bloggade om det.

Idag blev det en morotssoppa smaksatt med honung.  Vi tömde kylskåpet och improviserade en färskoströra med ca 60/40 av philadelphiaost och creme fraiche. Röran fick smak av strimlade soltorkade tomater som sen fick toppa morotssoppan tillsammans med pinjenötter som rostats i en torr stekpanna.  Typ galet tokgott!

3 kommentarer

  1. Sofia

    Snyggt foto! O det låter mkt gott 🙂
    //Ia

  2. dennisMat

    Trevligt och rustikt. Ser mycket gott ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.