Salladstopping från ICA

Här är en skåpvärmare som jag har haft god nytta av på sistone för att uppgradera enkel vardagsmat. På ICA finns den här påsen kallad “salladstopping med pumpafrön, solrosfrön och pinjenötter”. Ingen avancerad blandning kanske men den har hängt med lite överallt sista veckan. Ovanpå baguetter, i en riktigt lyckad smulpaj med hallon och rabarber. Eller som på bilden nedan. I den busenkla salladen med söta cocktailtomater, ruccola, fetaost, balsamvinäger och olivolja. Ny favorit!

3 kommentarer

  1. Tre tjejer i köket » Pastasallad med ricotta

    […] till 6 portioner: 300 gram pasta 2 stora avokados 1-2 lådor körsbärstomater 2 mellanstora paprikor, röd och gul 2 salladslökar 4 msk olivolja 4 msk vinäger (gärna någon vit-, jag använde balsamvinäger i brist på annat) ett par nävar blandad grönsallad en burk ricotta smaka av med flingsalt och nymalen svart peppar pynta gärna med ICAs salladstopping […]

  2. Tre tjejer i köket » Snabbt frukostbröd

    […] ägg att pensla med jag använde även ICA:s salladstopping att garnera […]

  3. Örtoljedressad sparris på smördegsbädd med pecorino » Tre tjejer i köket

    […] Strössla en nöt-och-frö-blandning av pumpafrön, solrosfrön och pinjenötter […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.