Porcupine Ridge Syrah 2007

Efter ett tips av Åsa i kommentarsfältet så har vi börjat använda vinvin.se för att komma ihåg goda viner här hemma. Mitt minne går nämligen inte till historien när det gäller att komma ihåg namn på bra vin som tål att upprepas.

Ett annat sätt att komma ihåg goda viner är förstås en snygg vinetikett och det här söta piggsvinet är väl ett exempel på en sådan:

Sydafrikanska Porcupine Ridge 2007 som vi drack ikväll till en snabbt ihopkastad chorizopasta är nämligen ett fynd till både smak och pris för sina 92:-. Det här köper vi igen!

4 kommentarer

 1. yllet

  Snyggt glas!! Och jag gillar fler Syrahviner, T är mer skeptisk tyvärr. Vår nyaste upptäckt är Zinfandel! Passar oss. 🙂 vinvin.se ska jag kolla in! Jag som får migrän av vissa sorter behöver en hjälpreda, vi dricker sälla nya viner här hemma..

 2. Elin

  jamen bokmärk du också på vinvin.se! det är alltid kul att hitta andras favoriter 🙂

 3. Annica

  Visst är det jättegott! Och tur det, eftersom vi köpte 30 flaskor till min disputationsfest förra året, utan att ha provsmakat det innan..

 4. Tre tjejer i köket » Turntable Chardonnay 2008

  […] ihåg vad som är goda beprövade viner när jag har bråttom att handla. Det krävs etiketter likt den här för att jag ska komma ihåg utan att behöva ringa maken om råd. Men till och med jag kan nog […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.