En ljuv favorit: Häagen-Dazs Cappuccino Caramel Truffle

Häagen-dazs budade över en ny glass häromdagen: Caramel Cappuccino Truffle är en glass med kaffesmak tillsammans med kolasås och små bitar av chokladtryffel.

Om det är gott? Det är fantastiskt! Vi har redan hunnit köpa den igen och efter att ha bråkat som barnungar om vem som ska få äta upp det sista i burken så har vi bestämt att vi köper varsin burk i fortsättningen.

Tips! På deras hemsida finns en rabattlapp att printa ut och anmäler du dig till deras nyhetsbrev så får du en bok av Marian Keyes!

10 kommentarer

 1. Linken

  Yes!

  Måste bara vara en helt underbar kombination! Alla mina favorit njutningar i ett!

 2. Bo

  Å kostar skjortan förmodligen, men vad gör man inte för lite livsnjutning.

 3. Karin

  tack för tipset, den här smaken var kanongod! Bästa kaffeglassen jag ätit (förutom glassen i Rom då, den går liksom inte att slå)

 4. Elin

  HZ varierar en hel del i pris beroende på vart man köper den men finns bla på citygross för 39:-/burk vilket är typ 10:- billigare än Vivo. Och med rabattlappen på hemsidan är man nere i 31:-/burk 😎

 5. Karin

  Precis Elin, jag köpte min på Citygross och det blir som du säger ett helt ok pris. På Konsum kostar den 49.90…

 6. Bo

  Nu har jag också provat den och den var riktigt najs. Rejält mastig glass, i vanliga fall skulle jag lätt kunna trycka i mig ett helt paket. Mycket glass för pengarna trots allt får man nog säga.

 7. :):)

  Men den där finns antagligen bara i storstäderna right?! ;( Såg så god ut i Elletidningen!

 8. Elin

  Det går ju alltid att påverka sin lokala handlare! Fråga i din butik om de kan ta hem den tycker jag! Så är det ju med ganska mkt varor, att det är efterfrågan som styr. Tjata på!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.