Bloggdarlings

I love your blog

För ett tag sedan fick vi en kärleksförklaring från Chili con Karin och nu är det vår tur att dela ut lite kärlek till några av våra bloggdarlings!

Maria:

 • FastFoodLovers skriver om snabbmat på ett oefterhärmligt sätt, jag skrattar ofta högt åt de finurliga formuleringarna som levereras. Att redaktionen bakom bloggen dessutom är supertrevlig gör inte saken sämre.
 • Frederik Zäll från Eskobar bloggar med snygga bilder och lyxiga recept i bloggen Lyxlagat. Han har även en kokbok på gång!
 • Joanna som bloggar på Livsvinst är en otroligt imponerande kvinna. Hon har viktminskat bort en hel människa från sin kropp – 80 kg har hon gått ner! I sin blogg skriver hon om allt möjligt runt sin vardag och delar med sig av både med- och motgångar.

Elin:

Helena:

 • Alice Brax bloggar korta spaningar om allt som har med mat och dryck att göra i Brax on Food. Helt i min smak!
 • I Kinnas blogg – Mormors mat blandas enkelt och avancerat, mat och resor med fina bilder. Att Kinna har givit ut en kokbok tillsammans med sin mamma och syster är precis hur coolt som helst.
 • Husmusen, Frida Berglund, har koll på det senaste i inredningsväg. Hos henne hittar jag snygga detaljer till boet; porslin, textilier, möbler etc. Dessutom är hon en grym fotograf och driver fotobloggen Photo explained tillsammans med sin sambo. En tjej att inspireras av!

4 kommentarer

 1. Joanna

  Nämen oj vad glad jag blir! Tusen tack för utnämnelsen till att vara en bloggdarling. Ojojoj, nu kan jag sväva vidare idag. Tack tack tack 🙂

  Kram
  Joanna

  http://www.livsvinst.se

 2. Susanna B.

  Hejsan. Tack för alla blogg tips. Det blev några nya som jag la till mina favoriter. En annan blogg som är mysig med fina biler, är denna:

  http://gardener.blogg.se/

 3. Frederik

  Jag bugar ödmjukt och tackar även jag för den fina utnämnelsen.
  Stor glädje önskas er alla!
  //F

 4. Xtian

  Vi rodnar klädsamt och tackar för fina ord. Hela Redaktionen önskar trevlig helg och skickar virtuella kramar och hoppas på snar IRL-lek!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.