Favoriter från Formexmässan

Förra veckan var jag och Maria och kikade på Formexmässan som vi även besökte förra året. Några valda favoriter kommer här!

Le Creuset som ligger högt upp på min önskelista har kommit med flera nya färger på sitt fina porslin. Jag gillar både det turkosa och lila!

Lite suddigt kort ovan men jag måste få visa snygga KurBib som vi fick testa på ragazzeredaktionens yngsta medlem! Minns tyvärr inte vad återförsäljaren heter men i montern fanns även dessa produkter.

Lite nyheter från Fiskars som för övrigt vara snälla och bjöd in oss till mässan. En kniv som inte finns med på bilden var deras ananaskniv som vi fick demonsterad; rätt fiffig som dels var en kniv att skala ananas med men som också hade ett blad att enkelt skära bort fruktstammen med.

Nittsjö Keramik visade porslin i limegrönt och vitt som jag gillar. Känns både klassiskt och nytt på samma gång! Fint!

Dessutom hittade vi Kinna och Elina i en monter där de visade upp sina fina böcker. Deras bok I mormors berså finns nu även på engelska. Ett bra presenttips för den som vill ge bort något svenskt på engelska!

Andra populära montrar på mässan: dels Skeppshult som visade Njutjärn och dels Nytta Design som har ovanligt snygga förkläden.

Samtliga bilder är tagna med utställarnas tillåtelse att få publicera i bloggen!

4 kommentarer

 1. Maria

  Jag har för mig att KurBibsen än så länge var en prototyp. Förhoppningsvis kommer de snart i butik för de var både snygga och coola, rolig present att ge bort!

 2. elina elina elina

  ah vilket harligt fargglatt foto..! tack for besoket i montern – valdigt trevligt att traffa er. lycka till nu med eventuell syltning och saftning i host…

 3. Kinna

  🙄 Underbart foto ha ha. Tack sä jättemycket för besöket. Det var jättekul att ni kom förbi!

 4. Maria

  Nu finns det en hemsida för Kurbibs och de verkar vara på gång i produktion till månadsskiftet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.