Smoothies med vattenmelon

Det blir mycket vattenmelon just nu och helst ska den vara alldeles iskall direkt från kylskåpet. Men det blir också en del smoothies då vi mixar den med frysta bär för att få det riktigt kallt. Jordgubbar och hallon blir det oftast, kanske 2/3 vattenmelon och 1/3 jordgubbar som blandas med en stavmixer och ibland även med passionsfrukt och lite saft från en lime. Sedan hälls allt upp med isbitar i en termos och håller sig kallt i picnicväskan. Mer avancerat än så här orkar vi inte göra när det är trettio grader i köket…

3 kommentarer

 1. Fia

  😀 😯 underbart! tack för tipset!

 2. Vattenmelonsmoothies » Tre tjejer i köket

  […] kväll för att hålla oss på fötterna. Perfekt törstsläckare dessutom i barnens smoothies. En sommar levde vi på jordgubbsvarianten, i år körde vi på en blend med nypressad apelsin och lime. Så […]

 3. Lottzy

  Detta ska jag definitivt testa redan idag. Känner oå mig att jag kommer att bli poppis hos mina killar och deras vänner. Tack!

  //Lottzy

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.