All sorts röror


Hummus Red Pepper tillsammans med grillad entrecote och couscoussallad. De fina tomaterna i bakgrunden är skånska bärnstenstomater…


Go Green har lanserat åtta nya tillbehör
på temat Röror. Tanken är att det alltid ska finnas någon röra som passar, och faktiskt, det har varit rätt kul att äta sig igenom burkarna som de budade över. Jag har några kvar i kylen fortfarande att prova men överlag så tycker jag att de har varit bra; det är okomplicerade ingredienslistor och burkarna saknar konserveringsmedel. Det är mycket kryddningar på temat citron, chili, ingefära vilket jag förstås gillar. Bäst gillar jag Hummus Red Pepper som förutom kikärtor och paprika smakar mycket citron och chili. Den vanliga Hummusvarianten saknar tahini som jag vanligtvis förknippar den med och kanske är det därför som det inte blir riktigt bra. Pineapple&Ginger Dip försvann snabbt med skinkschnitzel och Aubergine Dip passade fint med grillad lammstek. Den som kanske var svårast att hitta användningsområde för var röran med morot och apelsin. Burkarna saknar lock när de väl är öppnade vilket gör det litet krångligt i picnicsammanhang, men annars så är de ju väldigt bra när man snabbt vill fixa plockmat till en picnic. Burkarna kostar ca 16-18:- i butik, håll utkik!

En kommentar

  1. Charlotte

    Något jag gillar skarpt med USA är deras stora utbud av röror och sallader i affärerna! Så gott som alltid har livsmedelsbutikerna salladsbufféer man köper i lösvikt; här hittar man ofta grillade marinerade grönsaker av medelhavstyp, färsk frukt, grillad lycklingfilé och annat smarrigt. Hyllorna med röror är dessutom proppfulla; hommus är väldigt poppis, och förutom vanlig orginal-hommus och grillad paprika-hommus kan man hitta hommus med oliver, med pepparrot, med dill, med citron (gott!!!), med aubergine och kronärtskocka mm.
    En annan god röra som är vanlig är spinach and artishoke-dip.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.