Kusmi-te i present

Maria bloggade om Kusmi redan i april och nu kan jag inte låta bli att dela med mig av min alldeles fantastiska teupplevelse. När jag fyllde år fick jag en presentförpackning med fem olika Kusmi-varianter á 25 g; den perfekta presenten till te-älskaren. Den förpackning jag fick innehåller Prince Vladimir, Anastasia, Troika, St Petersburg och Samovar. Hittills har jag bara smakat på de två första och om de tre resterande är lika goda kommer jag inte att behöva fler tesorter i mitt teförråd. Burkarna är dessutom supersnygga!

Kusmi

På coffeenet.se kostar ett fempack 189 kronor och det känns som om det är ett bra pris. Fast det är förstås mycket pengar för 125 g te.

Kusmi

Här hittar du Kusmi-sortimentet hos coffeenet.se.

7 kommentarer

 1. Elin

  Så snart våt Anastasiaburk är slut så är det dags att testa en ny variant. Vilken är bäst i din blandning?

 2. Frida

  Tack för påminnelsen om det här tet. Smakade två helt ljuvliga sorter förra veckan när jag var på moderna museet men namnet fastande aldrig. Men här ska nu köpas te.

 3. Helena

  -> Elin: Åhh… jag kan nog inte bestämma mig för vilken som är bäst. Härom kvällen testade jag Troika och den var jättegod. Och så gillar jag ju Anastasia och Vladimir förstås… 😛

  Jag gick förbi Spiti i Västermalmsgallerian idag och såg att de har flyttrea. 30% på hela sortimentet och det gör ju att Kusmiburkarna blir lite billigare. Ähum… 30% billigare faktiskt. 💡

 4. Åsa Johansson

  Kusmiteet är verkligen gott! Tyvärr så är det svårt att dricka vanligt te när man väl har upptäckt det:mrgreen:

  Mina favoriter just nu är Kashmir tchai – Spicy Chocolate bägge är jättegoda:lol: En fördel med teet är att det är drygt, två teskedar räcker för en kanna te.

 5. Rikard

  Jag älskar kusmi tea har du smakat St Petersburg svart?

 6. Maria

  Rikard: St Petersburg är en av mina Kusmi-favoriter!

 7. Tiigerlilja

  Älskar Kusmi, håller med Åsa – svårt att gilla “vanligt” te när man provat Kusmi

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.