San Remo – Mini Bar Antonio

Precis bredvid vårt hotell låg den här lilla minibaren. Den såg inte mycket ut för världen men efter att ha sett italienarna köa utanför medan stället bredvid var mer eller mindre tomt tänkte vi att det måste testas.

Mini Bar Antonio

På menyn fanns bland annat olika smörgåsar, hamburgare och andra smårätter. Men hela poängen med att besöka Mini Bar Antonio är pastan! 4-5 olika pastarätter fanns att välja på och de verkade varieras varje dag. Efter lite beslutsvånda fastnade vi alla för en rätt med salsiccia, oliver, svamp, tomater och fänkålsfrön.

Helena är glad trots haklappen

Vi fick haklappar för att inte stänka ner kläderna och in kom ett jättefat med pasta till oss alla fyra. Mmmm, mamma mia vilken god pasta!

Pasta för fyra

Mini Bar Antonio ligger på Corso Trente e Trieste 17 i San Remo, precis vid strandpromenaden i Porto Vecchio.

4 kommentarer

 1. KarinW

  Jag känner att jag MÅSTE till Italien snart! Det ser smarrigt ut…

 2. Andreas

  Ja jösses det borde vara förbjudet att blogga om Italien, jag blir bara alldeles för sugen på att åka till detta vackra land med underbar mat. Sist jag var där åt jag tira mi su 5 gånger!

 3. Maria

  Andreas: Det kommer fler inlägg så det är bara att boka en resa! 😎

 4. Tre tjejer i köket » Pappardelle med korv från Taylors & Jones

  […] sedan vi åt den där goda pastarätten på Mini Bar Antonio i San Remo för nästan två år sedan, har jag tänkt att jag måste laga något liknande själv. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.