Frukost och lunch

Fördelen med att bo i lägenhet istället för på hotell är att man kan gå till mataffären och köpa goda ingredienser för att sedan tillaga dem i det lilla köket. Vi har visserligen inte gjort några avancerade matexperiment, men det är i alla fall kul att laga äkta italienskt.

När frukostarna ser ut så här är det lätt att trivas. Att äta frukost på café väntar vi med tills vi kommer hem igen, för då kommer vi nog behöva lite extra vardagslyx.

Frukost

Hittills har vi ätit lunch i lägenheten två gånger och vid båda tillfällena har vi kokat pasta och ätit bresaola och salami till. Lite pecorino, kronärtskockor, oliver, grönsallad och grissini till det och man är hemma.

Kallskuret

Lunch

8 kommentarer

 1. KarinW

  Åhhh vad jag blir avis,vill också åka till Italien. Var där när jag var 12 år och kommer mest ihåg maten(tidig matstörning?)

 2. maria

  Guud så gott det ser ut ! 🙂

 3. Åsa, Göteborg

  Drömmer mig tillbaka till förra årets semester i bla Toscana när jag läser och ser bilderna… Längtar nu ännu mer till sommarens ledighet på antingen Sicilien eller Sardinien. Har någon tips är det välkommet!

 4. Catty

  grymt vad gott det ser ut 🙂 lyx 🙂

 5. Maria

  Åsa: Jag har varit på Sicilien och gillade det! Bloggade lite om det i det här inlägget, samt fick tips från läsarna innan vi åkte i det här inlägget!

 6. Filippa

  :lol:Det går verkligen ingen nöd på er !

 7. Åsa, Göteborg

  Tack för länkarna! Men nu längtar jag ännu mer…:roll:

 8. San Remo » Tre tjejer i köket

  […] och trådlös internetuppkoppling e t c). Några måltider ingick inte, men det passade oss bra att äta frukost i lägenheten och resterande mat på restaurang. Vid två tillfällen fixade vi lunch i […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.