Sallad med kamutvete

Det här är typisk mat som blir när jag inte orkar laga mat. Det finns alltid några slags gryn på skafferihyllan; dinkel, matvete, bulgur etc och den här gången fanns kamutvete hemma.

  • Förutom ett par dl kokt kamutvete som kokats med grönsaksbuljong och spiskummin så är det en dl röda linser, en strimlad grillad paprika, strimlad purjolök, färsk persilja och en limevinegrätt i salladen.

Gott till både fisk och kyckling men jag ska erkänna att det inte gick hem som barnmat.

2 kommentarer

  1. Sara

    Jag brukar göra liknande rätter ofta. De går snabbt, känns nyttiga och fräscha. Men, jag har samma problem som du. De går inte hem hos sonen (4 år). Han gillar inte att allt blandas. Ibland tar jag hans portion åt sidan innan jag blandar allt. Ibland får han sura!:grin:

  2. Grillad paprika med färskostcremé » Tre tjejer i köket

    […] har ju hyllat grillad paprika ett antal gånger att ha som skåpvärmare men nu när de är så billiga så får man allt ta sig i […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.