Vackre Vladimir

Prince Vladimir
Prince Vladimir, te från Kusmi Tea

Jag erkänner – jag är en sucker för snygga förpackningar!

När vackre Vladimir satte igång att flörta med mig kunde jag helt enkelt inte säga nej, han fick följa med mig hem trots att det var första dejten. Hans kungliga höghet både doftar och smakar gott så det här är garanterat början på ett långt kärleksförhållande! 🙂

17 kommentarer

 1. Daniel

  Det här tet är en gåva från gud helt underbart jag e en torsk på det också hade det i en dessert som jag gjorde för Taffel bland annat har den även i mina praliner. KAn tipsa om att det finns sjukt många sorter i serien Kusmi ca 30 st dom har även ett chokladte som jag tror folk skulle älska lika mycket som jag och att burkarna är snygga skadar ju liksom inte. Må gott alla tre mvh Daniel

 2. pulkan

  ::: Vart säljer dom teet i sthlm? :::

 3. Elin

  MEN JAG SKA JU BLOGGA OM KUSMI! Det råder Anastasiafeber här hemma nämligen!

 4. Queen Sofie

  Tack för fullkornspizzan 🙂 Perfekt till oss som kämpar med kilona. Nu håller jag på med träning och ska snart börja äta normalt efter min viktminskning…(läs hur jag gått ner 13 kg på http://www.queensofie.se)
  Ha en bra dag! / Sofie

 5. Elin

  Pulkan, det säljs bland annat på Spiti (inredningsbutik) i Västermalmsgallerian. De är ju inte gratis, deras stora burkar (250 gram) kostar 195:- och man får tyvärr inte sniffa på dem där vilket är lite synd. Lite billigare är att beställa dem på nätet, på den här webshopen finns de för 159:- ; http://www.shop.choconet.se/ . Och sambon googlade lite förut och hittade nån utländsk webshop som sålde burkar för 8 euro, men jag vet inte vilken storlek det var på burken då.

 6. karin

  Jag köpte en burk i födelsedagspresent till min mamma och hon och pappa gillar det för de tycker inte att det har dem söta smak som andra earl grey har. Själv har jag en burk som jag lägger mitt billigare te i. Earl grey har ju inte den snyggaste burken, själv skall jag köpa mig en av den sorten med lätt rökt smak. Här i Malmö betalar jag 170 för en burk. Jag brukar handla i tobaksaffären nere på Stortorget, men de finns på andra ställen också som tex Möllans ost

 7. Oskar

  Vladimir bor i mitt skafferi också. En riktig snygging. Köpt på Cajsa Warg.

 8. Maria

  Jag plockade upp Vladimir hos Södermalms Delikatesser på Torkel Knutssonsgatan (mer om dem en annan dag). För 160:- blev han min!

 9. Annika

  Även jag har fallit pladask för både teet och burkarna (trots att jag egentligen är en kaffedrickare). Skulle man ha vägarna förbi Paris (eller kanske man ska se till att ha vägarna dit…) så kan jag tipsa om Kusmi’s tehus där, det är supermysigt. 🙂 Dels kan man gå och sniffa på alla sorter, dels kan man äta och fika, och varje sorts te man köper serveras i olika tekannor och är bryggda på olika sätt beroende på tesort osv, allt enligt konstens regler. Och på toppen av allt så innebär ett besök där att man befinner sig i Paris 🙂
  Kusmi te har också småkakor med te i och andra små tillbehör som är både goda och trevliga och klart kan rekommenderas.

 10. KarinW

  Men hur avundsjuk tror ni jag blir?
  Ska be stockholmssvägerskan att ta med en burk nästa gång hon åker norrut!

 11. Daniel

  Ett tips här är att verkligen inköpa Spicy Hochlat om man gillar choklad det tet från Kusmi är nog snäppet godare fast jag älskar båda ha det mvh Daniel

 12. Iris

  Vilken vacker burk! När burken är så vacker så spelar det ingen roll hur gott innehållet är! (hmm.. det kanske lät lite fåfängt..) 🙂

  Ha det bra! /Iris

 13. Erika

  Nu finns Kusmi te i Gävle också, 🙂 i Chokoladeriet mitt emot Systemet på Nian….

  Där finns jätteburkar så man kan köpa på lösvikt, och även dofta på teet innan man väljer sort. För det finns många att välja på. Vladimir är favoriten, Spicy Chocholat finns också hemma, och nu är jag sugen på Detox, får väl köpa en liten mängd och testa, för den doftade härligt. 165:- för en stor burk tror jag de tar….

 14. Maria

  Erika: Bra att du rapporterar från en annan del av landet, det blir lätt lite Stockholmsfixerat. Min favorit hittills är nog St Petersburg, men Vladimir kommer in som god tvåa.

 15. Elin

  Och jag som har hunnit prova fem olika burkar hittills gillar Anastasia bäst 😛

 16. Rikard

  Du måste smaka på kusmi tea Anastasia eller Bouquet de Fleurs. 😛

 17. Södermalms Delikatesser » Tre tjejer i köket

  […] många i snygga förpackningar – bra när man letar gå-bort-presenter! Jag har handlat Kusmi tea och smarriga lavendelskorpor från Charlie’s House, men i diskarna finns även olika ostar, […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.