Favorit i repris: Alla hjärtans middagar

Ifjol ordnade vi en liten tävling till Alla hjärtans dag. Sju bidrag skickades in och av dem valdes Jens singelpasta till vinnare. Vi tyckte att det var så roligt att vi bestämde oss för att göra det i år igen!

Oavsett om du äter ensam eller tillsammans med någon, lagar själv eller äter i korvmojjen kan du vara med! Fotografera din Alla hjärtans dag-middag och skicka bilden till oss så redovisar vi bidragen här på bloggen. Pga utrymmesskäl kan vi bara ta emot en bild per deltagare men i övrigt har du fria händer. Observera att du inte behöver vara matbloggare i vanliga fall för att delta.

Skicka bilden till tjejerna@ragazze.se senast fredag 15/2 kl 20, skicka gärna med ditt recept också (inget krav). Det bidrag som vi gillar bäst får ett hemligt pris på posten!

hjärta Be our Valentine!

5 kommentarer

 1. kinna

  Åh, vad roligt. Jag hade glömt att ni hade tävling förra året. Mitt bidrag är gratinerade svartrötter, hjortytterfilé och rödvinssås. Min älskling har behagat göra tjänsteresa så vi firade lite i helgen istället.

  Här är länken med bild och text.

 2. Lisa

  Hej, vad kul. Jag är gärna med och inspirerar till fler alla hjärtans middagar. Huvudrätten bestod av ljummen lammsallad med granatäpple och fetaost och därefter serverades färska fikon med ricotta och honung.

  Här kommer recept och bild

 3. Louise

  Hej!

  Hittade till er för några veckor sedan och ville bara tacka för tipset (ja, det var ett gammalt, men jag gillar att leta igenom ert skafferi) om ungspannkaka med bacon, lök och äpple.
  Bjöd syster och svågern på det igår och det var succé, (tvååringen var lite skeptisk, men det berodde mer på trötthet än att hon inte gillade maten).
  Må så gott!

 4. Elin

  Louise, fint att skafferiet här i bloggen uppskattas, jag hittar själv saker som jag glömt bort att jag har lagat 😎

 5. Läsarnas Alla hjärtans dag-middagar 2008 » Tre tjejer i köket

  […] till årets Alla hjärtans dag-tävling var inte så många men alla var mycket aptitretande! Dessutom är alla bidragen inskickade av […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.