Nu drar vi igång vår Rosa Bandet-insamling!

Förra året hade vi en insamling för Rosa Bandet här på matbloggen. Vi satte upp 5000:- som mål för vår insamling och några veckor senare så hade vi faktiskt samlat in hela 5500:- från våra läsare! Grymt bra tycker vi och känner nu att vi måste höjja ribban för denna höst.

Vi hoppas på att kunna samla in 10000:- de närmaste veckorna från våra läsare. Att skänka pengar är enkelt: Klicka på insamlingsbannern uppe till vänster och följ instruktionerna på sidan. Minsta belopp att skänka är 50:- och vi hoppas ju att många av er vill vara med. Och jämför vi antalet unika läsare med hösten 2006 så har ni faktiskt blivit dubbelt så många – vilket borde båda gott för årets insamling!

3 kommentarer

  1. Görel

    Bra idé! Det verkade dock inte funka med internetbankbetalning, men e-kort går ju lika bra.

  2. Linnéa

    Hur gör man för att starta en sån insamling på sin blogg?

  3. Maria

    Linnéa: Du hittar info hos Cancerfonden, kika här!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.