Smaklust

Smaklust

Den 24-26 augusti arrangeras upplevelsemässan Smaklust på Street.

På Streets hemsida står det:

Smaklust är nordens största upplevelsemässa och en hylling till det svenska mathantverket. Tillsammans ska Sveriges alla mathantverkare slå sig ner mitt i storstaden och visa allmänheten vilka fantastiska produkter av hög kvalitet och smak som tillverkas här i Sverige.

Ca 350 smakhantverkare från Sveriges alla regioner ska delta enligt infon på hemsidan och jag är så klart extra nyfiken på vilka representanter som kommer från Blekinge. Mässan pågår både inomhus och utomhus på Street och i Tantolunden.

Hösten 2005 arrangerades en finfin matmarknad och matkaravan på Street, så ja… mina förväntningar är höga!

Smaklustloggan har jag lånat från www.street.se!

6 kommentarer

 1. Anne

  Oh, det vill jag gå på!

 2. Mi

  Jag är på! 🙂

 3. Maria

  Trist att det är samma helg som jag är i Köpenhamn, jag har hållit utkik efter om de skulle upprepa matmarknaden efter förra gången som var så trevlig.

 4. Leif Mankowitz

  💡 Till dig som inte har tillfälle att besöka Smaklust kan jag informera att Gården Direkt har satt samman några Smaklust – lådor med urval av från några av alla 350 Mathantverkarna. Smaklust – lådorna kan beställas på http://www.gardendirekt.se.

 5. Maria

  Leif: Tack för tipset, jag ska kika där!

 6. Besök på Smaklust » Tre tjejer i köket

  […] Smaklust startade igår, fredag, kl 11 på Street och i Tantolunden och en dryg halvtimma senare var jag, […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.