En snabb tur till Oslo

Det blev ett snabbt besök till Oslo i helgen och staden visade sig från sin allra bästa sida i försommarvärmen. Vi hade bokat Hotel Bristol i sista minuten och jag kan bara konstera att detta är ett hotell i min stil. Vårt rum hade benvita väggar, mörkt trägolv, tunga gardiner i guld och klassiska möbler i mörkt trä. Riktigt fint! Den mysiga biblioteksbaren vid lobbyn hade böcker från golv till tak, skön pianomusik och bekväma chesterfieldfotöljer. Det här är ett hotell som man nästan vill flytta in i!

Ett flertal turistguider tipsar om hotellets restaurang Bristol Grill men den hann vi inte prova. Frukostbuffén dagen efter däremot var mer än bra!

Så alltså – full poäng för miljö, läge, och stämning. Vad som kanske inte får full poäng är rumservicen som var något avsomnad. Att ringa och boka rum var omöjligt så vi bokade tillslut online och hoppades att det skulle finnas rum ledigt eftersom vi inte hade fått någon bekräftlse innan vi åkte. När vi checkade in vid lunchtid bad vi om en babysäng till rummet. Som aldrig kom. Jag ringde receptionen vid sjutiden för att påminna dem och det gick säkert femtio signaler utan att någon svarade. Därefter trippade jag ner tre trappor för att höra om det gick att få låna en babysäng och jodå den skulle nog vara på väg (och då fick jag känslan av att telefonen varit avstängd i receptionen,hm) En timme senare så började behovet bli väldigt akut och då var det dags att påminna dem igen. Men som sagt, bortsett från frånvarande rumservice så har vi bara gott att säga om Hotel Bristol!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.