På språng i N.Y.

Lite blandade nedslag från mina dagar i New York, muspek för bildtexter:

Yellow cab

A welldressed man is sometimes the best accessory

Big bacon classic på Wendys

Fyrkantiga (!) burgare äter man hos Wendy’s, här en Big bacon classic som blev första måltiden när jag överväldigad av stadens storhet virrade omkring på jakt efter föda.

Starbucks islatte

Att besöka USA utan att gå på Starbucks vore väl snudd på tjänstefel. En varm dag passar det utmärkt att svalka sig med en iskall Starbucks Iced Caffè Latte och Espresso Brownie (så försvinnande god att den inte hann fastna på bild)!

lunchmacka på Starbucks inne på Macys

Inne på jättelika Macy’s kan man gå omkring en hel dag och shoppa. Även där finns en Starbucks och där passade jag på att stärka mig med en Tarragon Chicken Salad Sandwich (kyckling, tranbär, selleri, dragon, majo). Medan jag åt kunde jag kika ner på kaoset på väskavdelningen där det var one-day-sale med 25% på allt.

Rockefeller Plaza

Pret A Manger

Slim pret

Vid en shoppingraid inne i Rockefeller Center (finfina kläder på J. Crew, tack Ida för tipset!) pausade jag inne på Pret A Manger och åt en Bell & Evans Chicken & Bacon Sandwich.

Manhattan sett från Newport

Charleys

Den enda dagen när vädret var kyligt och blåsigt tillbringades i Newport Centre Mall, och som ni förstått vid det här laget, man blir trött och hungrig av att shoppa. På deras foodcourt valde vi att äta hos Charley’s Grilled Subs. Till maten drack vi galet god lemonade!

Philly CheeseSteak Sandwich Deluxe

Philly CheeseSteak Sandwich Deluxe = strimlad biff, grillad lök, paprika, champinjoner och Provolone

Philly Chicken Wrap

Philly Chicken Wrap = strimlad kyckling, grillad lök, paprika, champinjoner och Provolone

5 kommentarer

 1. Susanna B.

  Jag undrar om Starbucks skulle gå bra hemma i Sverige? Vad tror ni? Finns det en marknad? Här börjar Starbucks ju bli som McDonalds som finns överallt.

 2. Johanna

  Vet inte om det var pulsen i NY som gjorde det men Starbucks Chai latte är fantastiskt god! Om inte Sverige har ett Starbucks inom 5 år kommer jag att starta ett själv, så det så! Puss och kram!

 3. e

  Å, längtar till NY. Härligt att titta på bilder och drömma sig dit.

 4. xtian

  Starbucks skall öppna på Kastrups flygplats snart (1 juni enligt vissa, 15/6 enligt andra…på flygplatsens hemsida står inget om Starbucks. Ännu)

  Enligt ett tidigare uttalande från Starbucks(typ ett år sen) så skall man inte gå in på nya marknader utan snarare stärka sin position där man idag finns etablerad.

  Å andra sidan, det motsägs ju ganska tydligt med anledning av öppningen på Kastrup…. Så vi kan ju hoppas

 5. Mikael

  vad jag förståt så har Starbucks kommit fram till att markande i vårt land är ganska överetablerad men jag kan inte mins vad jag hört det… NYC är mycket trevlig stad =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.