Säsongens smak slår inte gammal favorit

Brämhults har kommit med en “säsongens smak” och imorse testade jag Apelsin och granatäpple. Det låter som en god kombination, men tyvärr föll den inte mig på läppen. Den smakade mest oidentifierbart och mesigt snarare än apelsin eller granatäpple.

Nej jag håller mig till min gamla vanliga Brämhults-favorit i fortsättningen också:

Brämhults Apelsin & Jordgubb - Marias val

3 kommentarer

  1. Oskar

    Granatäpple är nog årets trendfrukt tror jag. Undrar vad som blir nästa grej. Jag satsar en femma på att bananen gör stark comeback.

  2. Elin

    Dessutom sa kanns det som om granatapplena faktiskt har blivit billigare, varfor det kanns mer overkomliga att kopa. Har hemma dricker vi for ovrigt sakert tva liter pure granatapplejuice i veckan, sjukt beroende framkallande 🙂

  3. M

    Apelsin och jordgubb är min favorit med!:wink:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.