Fluffig choklad

Skyltskrivarkillen på ICA gör sitt bästa för att marknadsföra veckans extrapriser;

6 kommentarer

 1. Max

  Haha, fluffig oboy… mycket roligt. 😀

 2. Oskar

  Brukar det inte stå typ “innehållet i förpackningen kan under transporten sjunka ihop”? Din ICA har troligen kommit över ett parti där innehållet inte har sjunkit ihop. Än. Tror det är så han menar.

 3. Elin

  Oskar, du är så klok som vanligt, alternativt så har han förstås skakat om alla refillpåsarna. Det känns nästan som om jag borde gå tillbaka och fråga (med risk att man snabbt utses som grannskapets ufo nummer ett)

 4. Max

  Elin, haha. Gör det. Ta med dig videokamera och dokumentera förloppet 😀

 5. Oskar

  Ja, tänk om det är så, ICA har en “fluffer” som lyxar till Oboypåsarna genom att skaka om dem (Max, jag vet att du lätt missförstår ord). Det kan i så fall vara något för Uppdrag Granskning alternativt Sverker O. Tror det är läge för dold kamera, Elin. Det där med grannskapets ufo får du helt enkelt bjuda på. Undersökande journalistik har sitt pris.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.