Jamies flingsalt

Jag har väl inte varit så jättenöjd med det här flingsaltet. Smaksättningen med fänkål, citron och vanilj har inte hittat rätt här hemma i köket. Men idag så blev det faktiskt ganska bra – jag bakade foccacia och hade flingsaltet ovanpå. Gott! Även om det kanske inte motiverar ett ett enkom inköp av flingsaltet, men inget får ju förgås här hemma….

5 kommentarer

 1. Tobias

  Jag bakade också focaccia i dag! Ett vanligt med rosmarin, men väldigt gott blev det.

  För övrigt stavas det väl focaccia?

 2. Elin

  Rosmarin är aldrig fel på focaccia <= nu är det rätt stavat hoppas jag 😮

 3. Frida

  Vilket bra tips att ha det på Foaccia!! 😆

 4. Magnus

  Produkten på bilden är inte ett flingsalt. Vill inte vara märkvärdig men tänkte bara få det sagt. Flingsaltet som Jamie ALLTID använder är Maldon Sea Salt. Eller Jozo Maldon Saltflingor som det heter i Sverige. Och det flingsaltet kan man använda till all matlagning. Ha det så kul i köken!
  Går att läsa mer om Maldon på Jozo Salts hemsida, http://www.jozosalt.se

 5. Elin

  Hej Magnus, kan vi kompromissa och kalla det Jamies smaksatta flingsalt då, för det är ju en produkt som Jamie själv marknadsför under sitt namn och som bland annat innehåller flingsalt. (och för övrigt så är den inte så användbar, jag håller mig nog till Maldon Sea Salt jag också……….)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.