Hemgjorda baconburgare

Hemgjorda bacon&cheeseburgare

Jag känner att det är min plikt att påminna om att det faktiskt kan vara väldigt gott att göra sina egna hamburgare! Krydda upp köttfärsen ordentligt, forma burgare och stek i grillpannan. Lägg på några skivor god, lagrad ost, skivad tomat, lite lökringar och viktigast av allt – knaperstekt bacon. Glöm för all del inte heller den obligatoriska saltgurkan. Sweet!

3 kommentarer

  1. Max

    Ah, my kind of junk food! 😀 Släng på en skiva fetaost på det där så blir det YUMM!

  2. David

    Max kan bara instämma, det lät riktigt gott:razz:

  3. Cole slaw » Tre tjejer i köket

    […] läsa mer om Ragazzetjejernas hemlagade hamburgare och cole slaw? Maria skrev ett inlägg om sina baconhamburgare i februari och för bara någon vecka sedan postade Elin ett recept på cole slaw med äpple och […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.