Shangri-La i Bangkok

Vi spenderade tre dagar i Bangkok på vägen till Japan. Vi hade just lämnat ett ganska trist och tråkigt hotell i Desaru i södra Malaysia så när vi kom till Shangri-la så var det så otroligt skönt att få bra service och ett toppenrum. Vi hade ett snuvigt barn med oss i bagaget och bestämde oss för några lata dagar på hotellet. Två dagar i rad åt vi faktiskt middag på rummet! I love roomservice – middagsmaten var bra och det var onekligen LYX att få äta vid ett sådant här fint dukat bord alldeles vid sängkanten.

Den tredje kvällen åt vi middag på den indiska resturangen rakt över gatan. Om ni är i närheten – gör inte det. Den är en katastrof. Inte bra. Gå inte dit.

Sista dagen i Bangkok hann vi med fina dim sums på Shangri-las restaurang Shang Palace och de var riktigt bra. Du får äta hur mycket du vill från deras dim sumsmeny. Beställ de dim sums och dumplings som du tror att du orkar med så styr köket upp det så att du får dem serverade i en ok ordning. Naturligtvis så går det att beställa fler efter hand. Det kanske inte är lika billigt som i Chinatown men det är otroligt gott och fräscht.


Baby on the run!

4 kommentarer

 1. Susanna B.

  Wow, vilken resa ni gör!! Jag blir avis för jag har nämligen aldrig varit i Asien. Men vill…Ja, room service är härligt! Det är något speciellt med att få in maten på rummet. I vilket land skulle du säga att matupplevelserna har varit bäst?

 2. Christer

  Ser riktigt skönt ut. Är jätteavis :mrgreen:. Väntar med spänning på att få läsa mer om resan!

 3. Elin

  Susanna, Jag var i Indien för några år sedan och det var en riktig ahaupplevelse för god mat. Sedan så åt jag otroligt mycket god mat i Hong Kong förra året -även om jag var gravid i typ 18:e veckan och lite petig i maten. Tyvärr så var jag lite trött av graviditeten så jag var dålig på att matblogga just då. Men jag är väldigt nyfiken på det kinesiska köket just nu 😆
  Christer, man vet aldrig, det kanske dyker upp några till inlägg om ni är snälla 😉

 4. Hej igen Bangkok! » Tre tjejer i köket

  […] har gått nästan sju år sen vi var i Bangkok. Då bodde vi på Shangri-la som ni kanske minns med en liten bebis. Nu var det återbesök med tre barn i släptåg. Ja även jag inser att tiden […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.