Vilma

Vilmas goda knäckebröd

När vi bjöd Elin med familj på middag häromveckan fick vi ett paket av Vilmas handbakade knäckebröd “Sju frön” bakat med dinkel och surdeg. Ett trevligt alternativ som gå-bort-present! Brödet är oerhört krispigt och gott, dessutom är både förpackningen och brödskivorna kanonsnygga.

Lisa gillar också vackra Vilma.

3 kommentarer

  1. Oskar

    Jättetrevlig present! Och vacker förpackning. Jag håller själv just på att upptäcka dinkel. Trevlig bekantskap! Provar ersätta vetemjölet/fullkornsmjölet i mina vanliga bröd med speltvetet och det funkar ofta utmärkt.

  2. Molly

    Jag har köpt deras knäckebrödsticks och de är supergoda! Perfekt till lite dip till välkomstdrink också!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.